Конференція PwC для фінансистів і податківців 2019

У Києві 29 травня в Хаятт Рідженсі відбудеться Конференція PwC для фінансистів і податківців. Найкращі експерти галузі протягом дня будуть обговорювати найважливіше, що впливає на роботу працівників фінансових та бухгалтерських служб. Зміни в МСФЗ, нові правила обліку та оподаткування та інші актуальні питання для успішних фінансистів, щоб бути повністю готовими до нововведень. Мета PwC – лише за один день надати необхідну інформацію про всі найважливіші зміни і «гарячі» теми, що впливають на вашу роботу, і все це в найбільш практичному форматі!

Головна Конференція PwC цього року стане платформою для обміну досвідом, нетворкінгу та захопливих обговорень. Ми поєднаємо корисність практичного семінару з атмосферою конференції, щоб зробити її найкращим місцем для зустрічей з колегами з усієї України!

Учасники: 300 професіоналів фінансові директори, керівники відділів підготовки фінансової звітності/внутрішнього аудиту, бухгалтери, спеціалісти з податків міжнародних та українських компаній.

Ключові cпікери: найкращі експерти з питань МСФЗ та оподаткування, представники Ради з міжнародних стандартів бухгалтерського обліку, податкових органів, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та інших державних органів, серед яких Олена Макеєва, Катерина Рафальська, Алекс Ліссітса, Олександра Альхімович та експерти PwC Людмила Пахуча, Ілля Таран, В’ячеслав Власов, Дмитро Донець.

Серед тем конференції:

  • Нове в МСФЗ – зміни в обліку оренди в МСФЗ 16 та інші новини від представника Ради з міжнародних стандартів бухгалтерського обліку в Лондоні.
  • Що нового з’явилося у законодавстві України про бухгалтерський облік та фінансову звітність? Чи готові ви до застосування таксономії фінансової звітності за МСФЗ?
  • Як пережити перехід на МСФЗ – корисні практичні поради від експертів PwC та практиків.
  • Все, що потрібно знати про зміни у податкових нормах: чинні правила на 2019 рік та майбутні зміни.
  • На чому фокус податкових органів у 2019 році – як пережити податкову перевірку?
  • Персональна відповідальність фінансистів – чим ви ризикуєте?
  • Секрети успішної кар’єри бухгалтера – як зробити так, щоб ваші зусилля не залишилися непоміченими?
  • Куди прямує економіка України? Панельна дискусія з експертами та практиками.

Додаткова інформація:

Ірина Блінова або Ірина Латогуз

+380 44 354 04 04

Програма заходу та вартість

Кількість місць обмежена. Скористайтеся можливістю придбати квитки зі знижкою 50% за умов ранньої реєстрації!

Для участі у Конференції необхідно пройти попередню реєстрацію до 26 травня 2019 р. включно. PwC залишає за собою право відмовити в реєстрації без повідомлення причин.