Тенденції в галузі приватного банкінгу

Після минулорічного успіху інавгураційного форуму з Управління Приватним Капіталом в Україні раді представити захід і в цьому році! Він відбудеться 3-4 грудня 2019 року та об’єднає українських та міжнародних представників приватного та прем’єр банкінгу, сімейні офіси та компанії з управління активами, приватних клієнтів-юристів, податкових радників та харизматичних підприємців.

На цьогорічному форумі ми забезпечимо Вас найсвіжішими новинами останніх тенденцій в галузі приватного банкінгу та управління приватним капіталом в Україні та Європі, а також детально розглянемо найбільш актуальні питання та проблеми, з якими сьогодні стикаються учасники цієї галузі.

За цим запрошенням через SBR  Ви отримуєте право на отримання 15% знижки.

Для цього достатньо ввести при реєстрації Ваш VIP код: XUC015mSBR. 

ОНЛАЙН РЕЄСТРАЦІЯ.

СЕРЕД АКТУАЛЬНИХ ТЕМ В 2019 РОЦІ:

  • Економічні, політичні та юридичні зміни в Україні в 2019 році та їх вплив на осіб з високим рівнем доходу: спеціальний фокус на валютній лібералізації. 
  • Глобальна тенденція до прозорості: майбутнє світу офшорів. План дій проти розмивання податкової бази та несанкціонованого виводу доходів (BEPS). Принципи боротьби з відмиванням грошей (AML) та як забезпечити їх виконання. 
  • Приватний та прем’єр банкінг в Україні та за кордоном. Які нові та інноваційні послуги та продукти були впроваджені банками протягом останнього року? 
  • Вплив впровадження комп’ютерних технологій на галузь. · Куди інвестувати: чи стають українські інвестори більш підприємливими? 
  • Майстер клас щодо планування правонаступництва.
  • Круглі столи щодо благодійної діяльності та інвестування у твори мистецтва

Натисніть тут для перегляду попереднього Порядку денного форуму!

Приєднуйтесь до нас у групах на Facebook та LinkedIn: додайте Вашу точку зору, запропонуйте питання для дискусій та візьміть участь у дебатах. Ваша точка зору дуже важлива для нас!

Сподіваємось побачити Вас у грудні в Києві!

Скористуйтеся цією нагодою, щоб покращити Ваш імідж разом з провідними учасниками ринку!

Для обговорення можливостей виставки та спонсорства, звертайтеся будь ласка до Євгена Андрюса (eugene@adamsmithconferences.com) за телефонами +380 50 230 8821 та +44 208 004 5702.