Вебінар від Worksection. Як планувати проєкти в умовах невизначеності

29 жовтня о 19:00 відбудеться вебінар з управління проєктами. Спікер Костянтин Коптєлов – PM Coach, засновник компанії Sverh, MBA, спікер TEDx, ментор бізнес-інкубаторів RadarTech та LeaderShip. Організатор вебінару – українська компанія-розробник системи управління проєктами Worksection.

 

Головна задача вебінару – допомогти маркетинговим агенціям принципово покращити планування процесів в умовах невизначеності. Тобто в умовах, у яких ринок знаходиться вже рік.

Детали нижче:

 

 

Основні теми вебінару:

 

  • Особливості управління проєктами у діджитал-середовищі.
  • Правильна етапність проєкту та види проєктів.
  • Планування проєктів навіть у часи, коли все постійно змінюється.

 

Під час підготовки до вебінару Worksection дізналася у керівників великих українських маркетингових та digital-агенцій, з якими проблемами вони стикаються у щоденній роботі та як по них вдарив карантин. Усі ці проблеми компанія зібрала та проаналізувала разом із Костянтином Коптєловим. Вебінар буде присвячений не теоретичним ситуаціям, а будуватиметься навколо конкретних і актуальних кейсів.

 

Зараз світ накриває друга хвиля коронавірусу. Це означає, що карантинні обмеження будуть продовжені і ніхто не знає, якими саме вони будуть та як змінюватимуться з часом. Костянтин Коптєлов розповість, як будувати проєктний менеджмент у таких умовах.

 

Вебінар буде корисним:

  • керівникам маркетингових агенцій;
  • керівникам digital-агенцій;
  • проджект-менеджерам різних рівнів;
  • засновникам стартапів;
  • аккаунт-менеджерам;
  • керівникам підрозділів великих компаній.

 

Костянтин Коптєлов має досвід роботи в проєктах різноманітної величини: від невеличких стартапів до компаній зі штатом у більш ніж 5000 працівників. Одна з його основних спеціалізацій – структуризація хаосу на етапі масштабування бізнесу.

 

Вебінар відбудеться в межах ініціативи Worksection по підтримці українського підприємництва та буде безкоштовним. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

Раніше сервіс Worksection вже допомагав українським компаніям перейти на структуровану роботу поза межами офісу та став інструментом базою для величезної кількості команд, які були вимушені переходити на віддалену роботу через локдаун.

 

Посилання на івент у фейсбуці: https://www.facebook.com/events/686875215265610 

Посилання на реєстрацію для безкоштовної участі: https://forms.gle/JKKQMtCQdomurYfC9