Шанувальники риби та морепродуктів – радійте

Вже з 22 по 23 листопада відбудеться фестиваль «Їжа моря»! Цього разу дійство пройде в ТРЦ River Mall, а організатором виступить торговельна мережа «Сільпо». Чим будемо вражати? Понад 130 найсвіжіших морських делікатесів з 25 країн! На гостей чекатимуть: різноманітні майстер-класи, оригінальні дегустації, розіграші, аутентичне меню, що діятиме лише під час фестивалю, а ще справжній морський оркестр!

Цього року організатори підготували для гостей неймовірну устричну ферму. Відвідувачі поласують сімома видами молюсків та за бажанням придбають їх за спеціальною ціною.

Почесний гість «Їжі моря» – бренд-шеф «Сільпо», незрівнянний та вправний Марко Черветті, який подарує відвідувачам унікальне шоу із жовтоперим тунцем, яке відбудеться в п’ятницю о 17:00, а у суботу — о 13:00.

Цього року організатори підготували ще один сюрприз – стенд від морепродуктів Аляски. Кожен гість здійснить подорож Аляскою за допомогою VR-окулярів та власноруч ловитиме рибу! Але не лише віртуальною реальністю захоплюватимуть дітей, представники морепродуктів Аляски ділитимуться знаннями про особливості навколишнього середовища риб і морепродуктів природи Аляски.

?????? ?? рана 2019-11-20 в 23.18.54

Під час дегустації шанувальники продукції Аляски насолодяться натуральними, якісними, екологічно чистими морепродуктами, поласують лососевою ікрою, слабо солоною кетою, камбалою, крабами та іншими морськими делікатесами. На стенді буде представлена добре знайома продукція Аляски: минтай, горбуша, камбала, лососева ікра, краб та інші морські ласощі. Тож давнішні поціновувачі продукції, перевіреної часом, матимуть змогу придбати улюблені морепродукти за спеціальними цінами, які діятимуть під час фестивалю. Також представники «Аляски» розкриватимуть рецепти страв, даватимуть поради та проконсультують усіх бажаючих.

Особливістю фестивалю «Їжа моря» є його спеціальне меню: оригінальні тапас, лобстер-рол, севіче, різноманітні страви зі свіжим тунцем, суші та безліч делікатесів, які представлятимуть ведучі заходу. Відвідувачів не лише пригощатимуть вишуканими морськими стравами, але й відкриють секрети рецептів найпопулярніших страв. Дітям теж не доведеться нудьгувати – на фестивалі діятиме спеціальна дитяча зона з майстер-класами та розвагами.

Протягом двох днів діятимуть акції, знижки та спеціальні пропозиції на весь рибний асортимент. Встигніть за два дні відвідати одне з наймасштабніших дійств і поласувати морськими делікатесами!

Фестиваль розпочинається 22 листопада о 16:00, а 23 листопада ми чекаємо на всіх з 11:00 до 22:00.

Вхід вільний!

#askforalaska #alaskaseafood #eatalaska