На КМЕФ обговорять економічні тренди

В столиці України 8 і 9 листопада пройде Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), який вже шостий рік поспіль збирає разом відомих світових економістів, впливових бізнесменів, представників українського уряду й авторитетних економічних експертів.

Київський міжнародний економічний форум — головна платформа для представників бізнесу, економістів, вчених та інвесторів, в рамках якої обговорюються глобальні тренди, формується вектор розвитку на 2020 рік, встановлюються нові бізнес-контакти та зміцнюються партнерські відносини.

Головне питання форуму у 2019 році — майбутнє в мінливому світі. Від бізнес-кейсів до візіонерських ідей — доповідачі КМЕФ розкажуть про швидкі зміни економіки під впливом технологій. Підприємці, топ-менеджмент, аналітики та стратеги компаній, а також керівники міжнародних організацій дадуть відповідь на головне питання: що таке четверта промислова революція і як до неї підготуватися?

2
В рамках Форуму своїм баченням майбутнього фінансової світової системи поділяться:
Роберт Купман — головний економіст Світової Організації Торгівлі;
Джованні Сальветті — керуючий директор міжнародної банківської групи Rothschild в країнах СНД;
Вазіль Худак — Віце-президент Європейського інвестиційного банку;
Йохан Еліаш — шведський бізнесмен-мільярдер, голова і виконавчий директор компанії Head.

Крім освітніх цілей, однією з головних задач КМЕФ є підвищення інвестиційної привабливості України. Щоб ознайомиться з бізнес — можливостями України на форум запрошені потенційні іноземні інвестори.

Незмінним стратегічним партнером Форуму є холдингова компанія UFuture, яка об’єднує компанії та соціальні проєкти Василя Хмельницького. Ініціатор форуму Василь Хмельницький прокоментував ідею створення й проведення форуму: «Ми живемо в час глобальних і дуже швидких змін. Вони надихають і непокоять одночасно. Україна стоїть перед вибором: триматися за крихку стабільність чи сміливо рухатися в інноваційному напрямку. Саме сьогодні ми можемо зробити квантовий стрибок у розвитку — для цього нам потрібні знання, співробітництво та рішучі дії. Я бачу успіх нашого спільного майбутнього в синергії модернізованого державного сектора, енергії підприємців і таланті науковців. Ми маємо об’єднатися заради глобальних цілей, які стоять перед людством. Час рухатися вперед, трансформувати бізнес та економіку відповідно до вимог сьогодення. Адже КМЕФ проводиться, аби ми відчули тенденції майбутнього і стали тими, хто втілює їх у життя».

Київський міжнародний економічний форум — постійний майданчик для формування стратегії економічного розвитку України. Щорічно Форум збирає близько 2000 гостей та доповідачів з більш ніж 30 країн для створення комплексних стратегій модернізації бізнесу з акцентом на адаптивність та інновації.

Детальна інформація про спікерів і панельних дискусіях Форуму доступна за посиланням: https://forumkyiv.org/uk/