Employer Leadership Summit 2017

Що сьогодні мотивує співробітників у світі, який змінюється майже щохвилини? Фінансова винагорода чи атмосфера в офісі та нематеріальні “пряники”? Чи це можливість постійно вчитися та працювати віддалено? Або відрядження в інші країни та знайомства з новими людьми та культурами?
Що, як всіх цих мотиваторів уже недостатньо? Або те, що дає наснагу та силу працювати сьогодні, значно відрізняється від того, що давало її вчора? Що, як за кожним виконаним завданням ми, працівники, шукаємо справжні сенси та хочемо своїми діями впливати на зміни у світі?
Ключова тема у 2017-му — «Нова мотивація до роботи». Ми поговоримо про те, як працювати у реаліях світу, що постійно змінюється, з новими підходами до роботи та різною мотивацією співробітників, з сучасними визначеннями лідерства та новими «гравцями» — молодим поколінням працівників, машинами та роботами. Ми віримо: ті компанії, що не тільки встигатимуть реагувати на нові виклики, але й проактивно будуватимуть нові моделі лідерства і взаємодії з працівниками — вестимуть за собою інших, змінюватимуть Україну та світ.
Реєструйтеся на ELS 2017 та проведіть два натхненних дні з найкращими світовими та українськими спеціалістами у сферах бренду роботодавця, лідерства та комунікацій. Цікаві спікери, цінні інсайти, думки, які спонукають діяти та нові знайомства – усе це ELS 2017.
Слідкуйте за подією у Facebook

Добавить комментарий